Kerstmarkt Surprise & MFA 't Hart

Op zondag 10 december 2017 is er van 11:00 uur tot 16:00 uur een kerstmarkt in MFA ‘t Hart in Ewijk. Er zijn diverse kerstkramen, kinderactiviteiten en proeverijen en gedurende de dag treedt Amusementskoor Surprise ieder uur op met kerstliederen in een modern jasje. Gratis entree!


Er zijn nog enkele tafels beschikbaar. De huurprijzen zijn als volgt:

– Tafel 70 x 150 € 12,00 inclusief 21% btw

– Tafel 100 x 200 € 15,00 inclusief 21 % btw


Als u vragen heeft of een tafel willen reserveren kunt u contact opnemen met Bernard van der Linden, email: bvdlinden@hartvanewijk.nl of telefoon: 0487-521340.


Kerstmarkt in 't Hart

KERSTMARKT in 't HART december 2016

Het was een hartstikke leuke en gezellig Kerstmarkt afgelopen zondag. Veel particuliere hobbyisten, verenigingen, stichtingen en een aantal middenstanders hadden gehoor gegeven aan de oproep om een tafel te huren en er een leuk kerstkraampje van te maken. Allen dank daarvoor.

Vrijdagavond en zaterdag hebben de mensen van ’t Hart en van Surprise hun best gedaan om de zaal  gezellig te versieren en dat is uitstekend gelukt! Zondagochtend konden de deelnemers hun tafels aankleden met hun (kerst)producten en tsjonge jonge, sommigen hebben wel héél vaak heen en weer gelopen om alle spulletjes uit de auto naar binnen te brengen. Een aantal middenstanders had wat te proeven voor iedereen, de kinderen werden op een leuke manier vermaakt en hier en daar vond ook nog een demonstratie plaats.

Wij als koorleden hebben er ontzettend van genoten om in zo’n sfeervolle en gezellige ambiance voor de aanwezige standhouders en gasten te mogen zingen. Wij bedanken  iedereen die een kijkje kwam nemen in ’t Hart en hopen dat we dit volgend jaar wéér mogen doen.


KERSTMARKT

Op zondag 11 december 2016  organiseert MFA ’t Hart in Ewijk samen met Amusementskoor Surprise tussen 11.00 en 16.00 een Kerstmarkt.

De grote en de kleine sportzaal zullen omgetoverd worden tot een marktplaats in een gezellige en sfeervolle kerstsfeer. Ondernemers, particulieren, hobbyisten en verenigingen wordt de mogelijkheid geboden om een plek met tafel te huren, waar zij zich kunnen presenteren met “Kerst” als thema.

Amusementskoor Surprise zal op gezette tijden kerstliederen ten gehore brengen in een eigentijds jasje.


Wilt u een kraam huren?

Om de gasten een zo groot mogelijke diversiteit aan te kunnen bieden, bent u van harte welkom om op deze dag uw spullen te verkopen, demonstraties te geven, iets te proeven aan te bieden of mini workshops te geven.


De kosten voor het huren van de plaatsen:

150 x 100 (inclusief 1 tafel) € 12,00 inclusief btw

200 x 100 (inclusief 1 tafel) € 15,00 inclusief btw

Het huren van meerdere plaatsen is ook mogelijk.


Hebt u interesse? Neem vóór 1 september 2016 contact op met Bernard van der Linden, liefst per mail: bvdlinden@hartvanewijk.nl of eventueel telefonisch op nummer 0487-521340.


Wilt u gezellig komen kijken, proeven of sfeer beleven, dan bent u van harte welkom. Nadere informatie volgt op een later tijdstip.